Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δουλεύει κανονικά σε PS3 και Nintendo Switch το DualSense (video)

Έχουν ήδη αρχίσει να δημοσιεύονται οι πρώτες εντυπώσεις για το DualSense controller του PS5 και οι περισσότεροι μιλούν με ενθουσιασμό για το haptic feedback, τα adaptive triggers και τα motion controls. Ένα ακόμα θέμα που απασχολεί αρκετούς είναι σε ποια άλλα συστήματα μπορεί να συνδεθεί και να λειτουργήσει το χειριστήριο.

Σύμφωνα με video που έχουν αναρτηθεί από δοκιμές, το DualSense συνδέεται μέσω καλωδιου και λειτουργεί κανονικά στο PS3, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με ένα laptop. Ακόμα δουλεύει και στο Nintendo Switch, με ασύρματη σύνδεση μέσω ενός 8bitdo adapter.




Τέλος, αυτό που επιβεβαιώνεται για μία ακόμα φορά στην πράξη είναι ότι το DualSense ναι μεν συνδέεται ως ασύρματο controller, αλλά δεν δουλεύει στο PS4.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*