Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δυνατότητα preorder για apps στο App Store

*
H Apple διέθεσε ένα νέο χαρακτηριστικό για το App Store το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε preorder τις εφαρμογές που επιθυμείτε. Όλοι οι developers μπορούν να διαθέσουν τις εφαρμογές τους μέσω του Store της εταιρείας έως και 90 ημέρες πριν την κυκλοφορία τους, είτε είναι διαθέσιμες δωρεάν, είτε επί πληρωμή, για να μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να τις προαγοράσουν και να ξεκινήσουν αυτόματα το κατέβασμά κατά την ημέρα που θα είναι διαθέσιμες. Σε περίπτωση που κάποια τιμή αλλάξει μέχρι τη διάθεση της εφαρμογής, οι καταναλωτές θα χρεώνονται με τη χαμηλότερη τιμή του προϊόντος κατά τη μέρα του launch. To συγκεκριμένο χαρακτηριστικό είναι διαθέσιμο για όλες τις συσκευές της εταιρείας, κινητές, υπολογιστές ακόμα και για tvOS.
.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*