Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δύο νέα foldables και flexible concept smartphones αποκάλυψε η TCL (videos)

*
Η TCL αποκάλυψε δύο νέα μοντέλα foldables που θέλει να ρίξει στην αγορά, ακολουθώντας την τάση της εποχής. Τα panels και των δύο συσκευών έρχονται από την TCL-CSOT, τον ειδικό εσωτερικό τομέα της εταιρείας. Η τεχνολογία της οθόνης AMOLED που θα χρησιμοποιηθεί επιτρέπει σε ένα tablet 10 ιντσών να διπλώσει σε μια συσκευή με οθόνη 6.65 ιντσών με αναλογία 20.8:9 και ανάλυση 3Κ. Μάλιστα, για να προσφέρει το κάτι ξεχωριστό, η TCL ανέπτυξε δύο διαφορετικούς μηχανισμούς, έναν που επιτρέπει την αναδίπλωση προς τα μέσα (όπως το Galaxy Fold) και έναν προς τα έξω (όπως το Huawei Mate X).


Photo credit: SlashGear


Το δεύτερο flexible design είναι αρκετά διαφορετικό, αφού η οθόνη έρχεται από το εσωτερικό της συσκευής και απλώνει προς τα δεξιά, επιτρέποντας στη συσκευή να ανοίξει από τις 6.75 ίντσες στις 7.8 με το πάτημα ενός πλήκτρου. Μάλιστα, με την αλλαγή του form, ενεργοποιούνται και διαφορετικοί μηχανισμοί και λειτουργίες. Δείτε περισσότερα στο παρακάτω video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*