Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δύο νέα iPad Pro από την Apple

*
Η WWDC που έλαβε χώρα εχθές στην Καλιφόρνια, έφερε ανακοίνωση νέων iPad Pro. Η βασική τους διαφορά βρίσκεται στο μέγεθος της οθόνης, στις 10,5 και 12,9 ίντσες, με το “μικρό” μοντέλο να διαθέτει 20% μεγαλύτερη οθόνη σε σχέση με τον προκάτοχό του, αλλά όχι μεγαλύτερο σασί, ούτε και διαφορά στο βάρος. Μπορεί πλέον να δεχθεί full size Smart Keyboard, το οποίο αναμένεται σε ακόμα 30 διαφορετικές γλώσσες. Και οι 2 συσκευές φέρουν νέες οθόνες με True Tone, wide color gamut, χαμηλή ανακλαστικότητα, φωτεινότητα 600 nits και υποστήριξη HDR Video.



Οι νέες οθόνες υποστηρίζουν διπλάσιο αριθμό Hz, με τον αριθμό να φτάνει στα 120. Αυτό επιτρέπει πολύ καλύτερη λειτουργία του Apple Pencil, μειώνοντας το lag στα 20 milliseconds, ενώ η ίδια η οθόνη θα προσαρμόσει τον αριθμό των Hz της ανάλογα με το content, κάνοντας μεταξύ άλλων και καλύτερη διαχείριση μπαταρίας. Και οι 2 συσκευές φτάνουν τις 10 ώρες αυτονομίας. Το 10,5 ιντσών iPad Pro ξεκινά από τα 649 δολάρια με Wi-Fi και 64GB αποθηκευτικού χώρου και 779 δολάρια με όλα τα παραπάνω και cellular. Το μοντέλο των 12,9 ιντσών ξεκινά στα 799 δολάρια με Wi-Fi και 64GB αποθηκευτικού χώρου και στα 929 δολάρια προστίθεται η δυνατότητα για cellular. Και στα 2 μοντέλα υπάρχει επιλογή για αποθηκευτικό χώρο 256GB και 512GB ενώ τα διαθέσιμά τους χρώματα είναι τα ασημί, space gray, χρυσό και rose gold. Οι συσκευές είναι διαθέσιμες για προπαραγγελία και αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις πρώτες διαθέσιμες αγορές την επόμενη εβδομάδα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*