Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εικόνα ενισχύει τις φήμες διαφορετικών οπών στην οθόνη του iPhone 14 Pro

*
Μια εικόνα που ήρθε στο φως, πιθανότατα εξαιτίας διαρροής, αποκαλύπτει punch-hole για τη selfie camera του iPhone 14 Pro. Δίπλα του υπάρχει μια κυκλική - στο σχήμα κάψουλας χαπιού - εγκοπή. Αυτό το μοτίβο ενισχύει τις φήμες που θέλουν την Apple να εγκαταλείπει το notch στο πάνω μέρος της οθόνης του iPhone. Παρόλα αυτά, τα φθηνότερα μοντέλα της σειράς iPhone 14 θα εξακολουθούν να φέρουν notch.

Αυτή η εικόνα ήρθε στο φως χάρη στον leaker Jon Prosser. Αργότερα ακολούθησαν νέες φήμες σχετικά με τη διάδοχο σειρά του iPhone 14, η οποία λέγεται πως θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, έχοντας αντικαταστήσει το notch σε όλα της τα μοντέλα.

Τώρα μένει να δούμε τις επόμενες κινήσεις της Apple για να μάθουμε αν όλα τα παραπάνω ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*