Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εκτιμήσεις για πλήρη κυριαρχία της Samsung στην αγορά των foldable smartphones τους επόμενους μήνες

*
Τα foldable smartphones έχουν αρχίσει και κάνουν όλο και πιο αισθητή την παρουσία τους στην παγκόσμια αγορά και η Samsung δείχνει να βρίσκεται στο τιμόνι του νέου αυτού κύματος. Η κορεατική εταιρεία αναδείχθηκε πολύ γρήγορα ο ηγέτης της κατηγορίας παρόλο που μόλις τώρα μπαίνουμε στη δεύτερη γενιά των foldable συσκευών με αρχηγό το Samsung Galaxy Z Fold 2.

Αναφορές που βασίζονται σε στοιχεία της DSCC (Display Supply Chain Consultants) αποκαλύπτουν πως, το μερίδιο της αγοράς των foldable smartphones που αναμένεται να αναλογεί στη Samsung μέσα στους επόμενους 12 μήνες θα φτάσει το 80%. Οι εκτιμήσεις μιλούν για πωλήσεις περίπου 4 εκατομμυρίων συσκευών από τη Samsung. Τα στατιστικά αυτά μικρή έκπληξη προκαλούν αφού μέχρι στιγμής δεν υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Το Mate X2 της Huawei συνεχίζει να καθυστερεί και το νέο μοντέλο Razr της Motorola απέτυχε να τραβήξει όση προσοχή θα ήθελε η εταιρεία.


Σύμφωνα με προγνωστικά, το Galaxy Z Flip της Samsung θα είναι πρώτο σε πωλήσεις foldable συσκευών για το 2020, με το Galaxy Z Fold 2 να ακολουθεί στη δεύτερη θέση μαζί με το Motorola Razr 5G.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*