Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εκτός MWC 2020 και η Sony

*
Μέσω ενός δελτίου τύπου, η Sony ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το Mobile World Conference (MWC) 2020 στην Βαρκελώνη, λόγω του φόβου που έχει προκαλέσει η έξαρση του νέου κορονοϊού. Αυτό είναι ένα τεράστιο πλήγμα για το MWC, μιας και Sony είναι ένας από τους κυριότερους συμμετέχοντες και φέτος πολύ πιθανό να αποκάλυπτε το Xperia 5 plus.

"Έχοντας σε προτεραιότητα την ασφάλεια των πελατών, συνεργατών, δημοσιογράφων αλλά και των υπαλλήλων μας, πήραμε τη δύσκολη απόφαση να αποσυρθούμε από το MWC 2020 στη Βαρκελώνη της Ισπανίας", αναφέρει το δελτίο τύπου. Αντί για την προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου στο event, η ιαπωνική εταιρεία θα πραγματοποήσει κάτι αντίστοιχο στο επίσημο κανάλι του Xperia στο YouTube.


Μέχτι τώρα, NVIDIA, Amazon, LG και Samsung είναι οι άλλες μεγάλες εταιρείες που έχουν αποσυρθεί από το MWC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*