Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εκτός κούρσας αναδιπλούμενων smartphones η LG

*
Οι ανακοινώσεις των πρώτων αναδιπλούμενων smartphones αναμένονται μέσα στο μήνα, με τις Samsung, Huawei, Xiaomi να είναι έτοιμες να μπουν στο χορό. Θα περίμενε κανείς στην ομάδα να περιλαμβάνεται και η LG, όμως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί, τουλάχιστο στο εγγύς μέλλον. Ο πρόεδρος της LG Electronics mobile & TV, Brian Kwon, δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου ότι κατά τη διάρκεια του Consumer Electronics Show, η εταιρεία παρουσίασε μια τηλεόραση που δίπλώνεται υπό μορφή ρολό. Πρόκειται για μια προηγμένη τεχνολογία, ένα βήμα πριν την αναδιπλούμενη. Έχουμε σκεφτεί να κυκλοφορήσουμε το αναδιπλούμενο smartphone μαζί με το 5G, όμως αποφασίσαμε να μην προχωρήσουμε στην παραγωγή του. Η ζήτηση για smartphones αναμένεται να είναι περίπου 1εκ. όμως το βασικό μέλημα της LG είναι να ανακτήσει τη θέση της στην αγορά. Με δεδομένη την κατάσταση, είναι πολύ νωρίς για την κυκλοφορία ενός αναδιπλούμενου smartphone. Από άποψη τεχνολογίας είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε, αν αυτό απαιτηθεί από τους καταναλωτές, υποστήριξε ο Kwon.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*