Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εμφάνιση του Samsung Galaxy S6 στο AnTuTu

To Samsung Galaxy S6 φαίνεται πως θα οδηγήσει την Samsung στο να αλλάξει αρκετά τα δεδομένα σχεδιασμού, έτσι ώστε να μπορέσει να τραβήξει πολύ περισσότερο τα βλέμματα των καταναλωτών. Φαίνεται πως το hardware της συσκευής έχει σχεδόν αποφασιστεί και κάτι τέτοιο μαρτυρά η γνωστή εφαρμογή benchmarking AnTuTu. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εικόνα που διέρρευσε, το νέο smartphone θα έχει κωδικό μοντέλου SM-G925F.



Η οθόνη του θα έχει διαγώνιο 5.5 ιντσών, θα υποστηρίζει ανάλυση 2560x1440 (qHD), ενώ στο εσωτερικό του θα συναντάμε οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 64-bit, ARM-Mali-T760, 3GB μνήμης RAM, 32GB αποθηκευτικό χώρο, Android 5.0 Lollipop και κάμερες 20MP και 5MP. Τα specs προφανώς και δεν είναι τα τελικά, ωστόσο ίσως παίρνουμε μια πρώτη εικόνα πάνω σε τι «πειραματίζεται» η κορεατική εταιρεία.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*