Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εμφανίστηκαν dummies του iPhone 13 και διάφορες θήκες των νέων τηλεφώνων

*
Τα πρώτα dummies του iPhone 13, αλλά και οι πρώτες θήκες των νέων τηλεφώνων της Apple, έκαναν την εμφάνισή τους. Τα ειδικά αυτά dummies έχουν αποσταλεί σε συνεργάτες της αμερικανικής εταιρείας (πχ. κατασκευαστές θηκών) και φαίνεται πως έχουμε πλέον ξεκάθαρη εικόνα του πως θα είναι (τουλάχιστον σε διαστάσεις) οι νέες συσκευές. Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν πως μόνο τα δύο Pro μοντέλα θα έχουν LTPO panels με 120Hz refresh rates, ενώ τα άλλα δύο θα παραμείνουν στα 60Hz.





Παράλληλα, εμφανίστηκαν και οι πρώτες θήκες που τονίζεται πως δεν ταιριάζουν στα τωρινά μοντέλα, καθώς φαίνεται πως θα έχουμε έστω και μικρές διαφοροποιήσεις στις διαστάσεις, ενώ σίγουρα δεν ματσάρονται σωστά οι έξοδοι για τις κάμερες.



H παραγωγή των iPhone 13 δεν έχει ξεκινήσει ακόμη και αναμένεται να μάθουμε περισσότερα τις επόμενες εβδομάδες. Το λανσάρισμα των iPhone έχει στόχο φέτος τον Σεπτέμβριο, ενώ στη χειρότερη των περιπτώσεων αναμένεται τον Οκτώβριο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*