Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εμφανίστηκαν οι πρώτες εικόνες του Honor X30

*
To Honor X30 αναμένεται να αποκαλυφθεί στις 16 Δεκεμβρίου και λίγο πριν την ανακοίνωση, η εταιρεία δημοσίευσε τις πρώτες εικόνες της συσκευής στο Weibo. Το νέο smartphone θα έχει οθόνη με punch hole στο κέντρο και το setup στο πίσω μέρος του θα περιλαμβάνει Oreo-shaped island που θα φιλοξενεί τις τρεις κάμερες. Επιπλέον, αποκαλύφθηκαν και τρεις από τους χρωματισμούς του Honor X30.





Λέγεται ότι η οθόνη τύπου LCD θα έχει μέγεθος 6,7'' και το smartphone θα είναι εφοδιασμένο με Snapdragon 695 chipset. Δεν υπάρχει η οποιαδήποτε πληροφορία για τις κάμερες, όπως από ότι φαίνεται οι δύο θα είναι για portrait shots και macro photos και μόνο μία θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλαπλά σενάρια. Περισσότερα σε λίγες ώρες που θα πραγματοποιηθούν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Honor X30 appears in official images, live photos 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*