Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εμφανίστηκαν οι πρώτες επίσημες εικόνες του Honor 30 Pro

*
Ο πρόεδρος της Honor, Zhao Ming, έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από εικόνες του επερχόμενου Honor 30 Pro που θα κάνει το ντεμπούτο του στις 15 Απριλίου, μαζί με το Honor 30. Ο σχεδιασμός του στο πίσω μέρος μαρτυρά ένα τετραπλό camera setup με 50MP Sony IMX700 main shooter, ένα periscope module και δύο άλλους αισθητήρες για τους οποίους δεν ξέρουμε ακόμη περισσότερα πράγματα. Από τις εικόνες που δημοσιεύτηκαν φαίνονται ακόμη χρωματισμοί σε μοβ/ασημί. Το Honor 30 Pro θα έχει OLED οθόνη 6.57 ιντσών FHD+ ανάλυσης, Kirin 990 5G SoC και μπαταρία 3.900mAh. Σε ό,τι αφορά τη μνήμη και τον αποθηκευτικό χώρο, θα υπάρξουν εκδόσεις με 8GB και 12GB RAM και έως 256GB. Περισσότερα τις επόμενες μέρες.



Δείτε περισσότερες εικόνες της συσκευής εδώ
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*