Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εμφανίστηκε unboxing video για το Xbox Series X Halo Infinite Limited Edition bundle (video)

To πρώτο unboxing video για το Xbox Series X Halo Infinite Limited Edition bundle έκανε την εμφάνισή του online. Η συλλεκτική αυτή κονσόλα θα γίνει διαθέσιμη επίσημα στις 15 Νοεμβρίου, με αφορμή την επέτειο των 20 ετών από την κυκλοφορία του πρώτου Halo. Όπως συμβαίνει με παρόμοιες κονσόλες Xbox ο ήχος όταν κάνει boot είναι διαφορετικός από τον συνηθισμένο και θα τον ακούσετε στο τέλος του video. Επίσης, η Microsoft θα κυκλοφορήσει ένα limited edition Xbox Elite Series 2 controller εμπνευσμένο από τη στολή του Master Chief, που θα κοστίζει €199,99 και το σχετικό unboxing, από τον ίδιο YouTuber θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε στη συνέχεια.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • deathwalker
    • Εκτός από αδιάφορη είναι και άσχημη. Περιμέναμε κάτι πολύ διαφορετικό για τα 20 χρόνια.Στο ONE X έβγαζε πολύ ποιο όμορφες συλλεκτικές.

*