Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εμφανίστηκε η λειτουργία shuffle play (Play Something) στο Netflix

*
Μπορεί να βρισκόταν σε φάση δοκιμής εδώ και καιρό, αλλά πλέον άρχισε να εμφανίζεται και σε χρήστες σε όλο τον κόσμο η λειτουργία shuffle play (Play Something) του Netflix. Πρόκειται για μια εξέλιξη του αλγορίθμου που θα προσφέρει στους χρήστης της πλατφόρμας τη δυνατότητα να δώσουν εντολή στην εφαρμογή να παίξει κάτι τυχαίο που να ταιριάζει όμως στα γούστα τους. Αυτό βέβαια, για όταν δεν έχουν αποφασίσει τι και πως θα δουν. Το χαρακτηριστικό ήταν γνωστό ως Shuffle Play μέχρι και πέρσι, ωστόσο έχει εμφανιστεί σε κάποιες τηλεοράσεις που έχουν τις σχετικές εφαρμογές ως “Play Something” κάτω από την εικόνα του προφίλ ή στα δεξιά του μενού πλοήγησης. Με το πάτημα του σχετικού πλήκτρου, το Netflix θα ξεκινήσει να παίζει κάτι που ταιριάζει στο προφίλ που έχετε δημιουργήσει μέχρι εκείνη τη στιγμή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*