Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εμφανισιακά ίδιο, αλλά πιο ισχυρό το επόμενο iPad mini

*
Περίοδος χωρίς φημολογία γύρω από τα επόμενα iPad δεν υπάρχει, οπότε ήρθε η ώρα να δούμε τι εμφανίστηκε για το επόμενο iPad mini. Έχουν περάσει 4 χρόνια από την ημέρα που εμφανίστηκε το iPad mini 4 και η Apple φαίνεται να είναι επιτέλους έτοιμη να κυκλοφορήσει το επόμενο μοντέλο της σειράς. Κάτι τέτοιο αναφέρουν ιστοσελίδες που παρακολουθούν τις εξελίξεις στην εταιρεία του Κουπερτίνο, σημειώνοντας πως εξωτερικά, η νέα έκδοση θα είναι ίδια με την προηγούμενη. Θα χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό Lightning connector και headphone jack 3.5 χιλιοστών, αντί για USB-C port, ενώ αλλαγή αναμένεται να δούμε στο σημείο που θα βρίσκεται το κάτω μικρόφωνο. Από πλευράς chipset θα δούμε είτε το A10 Fusion ή το A10X Fusion, που θα μπορεί να προσφέρει στο iPad mini την ισχύ του περσινού iPad ή του περσινού iPad Pro αντίστοιχα. Δεν είναι ξεκάθαρο αν θα είναι συμβατό με το Apple Pencil. Περισσότερα σύντομα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*