Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ενδείξεις για κυκλοφορία του Huawei Mate X τον Ιούνιο

*
Οι πληροφορίες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή λένε ότι το Huawei Mate X, το νέο foldable smartphone της κινεζικής εταιρείας θα κυκλοφορήσει το 2019. Πλέον έχουμε και κάποιες ενδείξεις. Ενημέρωση του Vmall.com (online retailer με προϊόντα της Huawei, που θεωρείται σχετικά έμπιστος) αναφέρει πως το νέο και πολυ-αναμενόμενο προϊόν της εταιρείας θα κάνει την εμφάνισή του μέσα στον φετινό Ιούνιο. Μετά την σχετική ανάρτηση και το σάλο που προκάλεσε, όπως είναι λογικό, κατέβηκε, ωστόσο κάποιοι πρόλαβαν και «τράβηξαν» τα σχετικά screenshots. Το Huawei Mate X αναμένεται λοιπόν να κάνει την εμφάνισή του στα μέσα της χρονιάς σε μια τιμή κοντά στα €2.300. Ευελπιστούμε σύντομα σε κάποιες παραπάνω πληροφορίες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*