Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ενεργοποίηση υποστήριξης M.2 SSD με το νέο update του PlayStation 5 (video)

Η Sony Interactive Entertainment ανακοίνωσε ότι το δεύτερο μεγάλο system update για το PlayStation 5 θα γίνει διαθέσιμο στις 15 Σεπτεμβρίου 2021. Θα προσθέσει υποστήριξη για επέκταση του αποθηκευτικού χώρου με χρήση M.2 SSD, υποστήριξη για έξοδο 3D audio από ηχεία τηλεόρασης και πολλά άλλα, που θα μπορέσετε να διαβασετε αναλυτικά στο σχετικό post του PlayStation Blog.

Όσον αφορά τη χρήση M.2 SSD, με την εγκατάστασή του σε PlayStation 5 ή PlayStation 5 Digital Edition θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση, αντιγραφή και αναπαραγωγή παιχνιδιών των PlayStation 5 και PlayStation 4, όπως επίσης και media apps. Προσοχή, ο M.2 SSD που θα χρησιμοποιήσετε θα πρέπει να πληρεί τις προδιαγραφές που αναφέρονται σε αυτή τη σελίδα. Επιπλέον θα πρέπει να προμηθετείτε και την ανάλοη συσκευή ψύξης για χρήση με το PlayStation 5.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*