Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ενεργοποιούνται τα universal purchases ανάμεσα σε Mac και iOS apps

*
Τα Catalyst apps της Apple σχεδιάστηκαν για να γεφυρωθεί το software ανάμεσα στο macOS και τις πλατφόρμες iOS και τώρα η εταιρεία προχωράει τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα, επιτρέποντας τα universal purchases ανάμεσα στις δύο πλατφόρμες, όπως αναφέρεται στη beta του Xcode 11.4 της Apple.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως εφόσον το ενεργοποιήσει ένας developer, αγοράζοντας μια εφαρμογή από το Mac App Store, θα έχουν αυτομάτως το δικαίωμα να την κατεβάσουν και σε συσκευές iOS αλλά και το αντίστροφο. Είναι κάτι παρόμοιο με τα universal iOS apps iPhone, iPad, Apple Watch και tvOS. Αγοράζοντας κάποιο προϊόν σε μία πλατφόρμα, οι χρήστες αποκτούν πρόσβαση και για τις υπόλοιπες. Βέβαια, οι developers διατηρούν την επιλογή του αν θα ισχύει ή όχι κάτι τέτοιο.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*