Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εξαφανίστηκαν από την κεντρική σελίδα του Steam τα Steam Machines

*
Η Valve έπαψε να προβάλει τα Steam Machines, κάτι που λογικά ισοδυναμεί με το τελευταίο καρφί στο φέρετρο της συνεργασίας της εταιρείας με third-party κατασκεαστές PC. Παρόλο που συνεχίζει να παρέχεται πρόσβαση στη σχετική σελίδα όπου έχουν απομείνει μονάχα τέσσερεις Steam Machine partners οι συσκευές δεν εμφανίζονται ούτε το "Hardware" drop down menu, ούτε και σε οποιοδήποτε άλλο σημείο της κεντρικής σελίδας του Steam. Η παρακμή είχε ξεκινήσει από τα μέσα του 2016, οπότε είχαν πουληθεί λιγότερα από 500.000 Steam machines μέσα σε εφτά μήνες. Και παρόλο που η Alienware έδωσε μια ακόμα ευκαιρία στο φιλόδοξο εγχείρημα, δε συνέβη το ίδιο με τους υπόλοιπους κατασκευαστές. Πλέον οι προσπάθειες της Valve στο hardware επικεντρώνονται στο Steam Controller, το Steam Link in-home streaming box, και την υποστήριξη σε SteamVR-based headsets όπως το HTC Vive.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Alias
    • Αναμενομενο. Ενα υβριδιο κονσολας-υπολογιστη με ολα τα αρνητικα και κανενα απο τα θετικα των 2

*