Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εξαφανίστηκαν τα iPhone 12 και iPhone 12 Pro: 7-9 εκ. οι προπαραγγελίες τους

*
Οι προπαραγγελίες για τη σειρά iPhone 12 έχουν ήδη ξεκινήσει και ο γνωστός αναλυτής Ming-Chi Kuo της TF Securities παρουσιάζει τις εκτιμήσεις του. Σύμφωνα λοιπόν με τον Kuo, ο αριθμός των προπαραγγελιών για τα iPhone 12 και iPhone 12 Pro βρίσκεται μεταξύ 7 και 9 εκ. συσκευών.

Επιπλέον, οι προπαραγγελίες του iPhone 12 Pro ξεπέρασαν τις προηγούμενες εκτιμήσει του αναλυτή, μιας και ο βασικός πυρήνας των πελατών της Apple προτιμάει τα μοντέλα high-end αλλά και λόγω της υψηλής ζήτησης σε Κίνα, ΗΠΑ και Ευρώπη. Ο ίδιος εκτιμάει πως τα iPhone 12 Pro Max και 12 mini θα κινηθούν σε χαμηλότερες πωλήσεις σε σχέση με τα άλλα δύο μοντέλα, όμως η τετράδα θα προσφέρει συνολικά σημαντικά κέρδη στην Apple.


Επίσης ο Kuo πιστεύει ότι τα iPhone 12 και 12 Pro θα έχουν το 60%- 70% της πίτας των συσκευών της σειράς που θα τοποθετηθούν στα ράφια των καταστημάτων.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*