Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επ’ αόριστον καθυστέρηση για το iPhone 9 από την Apple λόγω του κορονοϊού

*
Όπως φαίνεται, τα πρώτα σημαντικά προβλήματα από την εξάπλωση του κορονοϊού για την Apple άρχισαν να εμφανίζονται, αφού καλά πληροφορημένη πηγή τόνισε πως η αμερικανική εταιρεία καθυστερεί επ’ αόριστον την κυκλοφορία του iPhone 9. Η Apple αναμένεται να ακυρώσει -για τον ίδιο λόγο- και το WWDC. Η εξέλιξη αυτή είναι σχεδόν φυσιολογική, αν αναλογιστεί κανείς πως τα εργοστάσια παραγωγής στην Κίνα είναι εκτός λειτουργίας και ως εκ τούτου δεν μπορεί να ετοιμαστεί καμία νέα συσκευή. Λόγω του ότι δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο πως και πότε θα λειτουργήσουν ξανά, η Apple τηρεί στάση αναμονής, ωστόσο δεν θα μπει σε διαδικασία να ανακοινώσει τίποτα αν δεν έχει ένα αυστηρό χρονοδιάγραμμα που θα μπορεί να τηρηθεί. Στις καθυστερήσεις περιλαμβάνεται λογικά και το νέο iPad Pro που θα παρουσιαζόταν στο άμεσο μέλλον.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*