Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επάνοδος στην αγορά για τη Mad Catz

*
Εκεί που όλοι νόμιζαν ότι η Mad Catz έχει αποχαιρετίσει τη gaming βιομηχανία, η γνωστή εταιρεία δείχνει ότι ανακάμπτει και μάλιστα δυναμικά. Σχεδόν ένα χρόνο πριν, η είδηση για τη χρεοκοπία της Mad Catz είχε προκαλέσει μεγάλη απογοήτευση, όχι μόνο λόγω του δυσαναπλήρωτου κενού που θα δημιουργούνταν στην αγορά, αλλά κυρίως, λόγω των θέσεων εργασίας που θα χάνονταν. Πλέον, η εταιρεία προσβλέπει σε μια νέα αρχή, έχοντας νέα διοίκηση, νέες ιδέες και νέες σειρές προϊόντων. Περισσότερα για τα νέα περιφερειακά της Mad Catz θα αποκαλυφθούν κατά τη διάρκεια της CES 2018 και για να πάρετε μια ιδέα μπορείτε είτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της, είτε να παρακολουθήσετε το video που ακολουθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*