Οι χρήστες που διαθέτουν πειρατικά αντίγραφα των Windows θα πρέπει -τελικά- να πληρώσουν αν θέλουν να αναβαθμίσουν σε Windows 10, σύμφωνα με την Microsoft. Φαίνεται πως η αμερικανική εταιρεία θέλει να βάλει τέλος στην σύγχυση που είχε προκαλέσει η δήλωση του Terry Myerson (Windows chief) τον περασμένο Μάρτιο, ο οποίος φέρεται να σημείωσε πως η προσφορά (δωρεάν αναβάθμισης) θα ισχύει και για τους… «πειρατές». Η Microsoft μέχρι σήμερα δεν είχε ξεκαθαρίσει το συγκεκριμένο ζήτημα και ύστερα από μια σειρά αόριστων δηλώσεων και ανακοινώσεων, βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Ωστόσο, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει «πολύ ελκυστικά πακέτα αναβάθμισης» που θα επιτρέψουν στους χρήστες πειρατικών αντιτύπων να αναβαθμίσουν σε αυθεντικά Windows 10. Για την ώρα δεν έγιναν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες και ίσως γίνουμε σοφότεροι όταν και ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία διάθεσης των Windows 10. Προς το παρόν, αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι το νέο λειτουργικό αναμένεται αυτό το καλοκαίρι.
Η Sony αλλάζει κάτι στην ψύξη του PS6, μετά τα όσα έμαθε από τα λάθη στο PS5
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity