Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημα αποκαλυπτήρια για το Honor View 20

*
Με κάθε επισημότητα, κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι, αποκαλύφθηκε το Honor View 20. Η συσκευή έρχεται με FHD+ LCD οθόνη, μεγέθους 6,4'' και στο εσωτερικό της βρίσκεται το HiSilicon Kirin 980 chipset. Οι επιλογές μνήμης/ αποθηκευτικού χώρου είναι 6/8GB of RAM και 128/256GB, χωρίς όμως δυνατότητα επέκτασης. Στο πίσω μέρος, η βασικά κάμερα έχει ανάλυση 48 MP με f/1.8 και μέγεθος pixel 0,8µm. Επιπλέον υπάρχει μία TOF 3D stereo κάμερα, που αναλαμβάνει πολλές λειτουργίες, όπως οι νυχτερινές λήψεις, depth sensing, skeletal tracking αλλά και real-time motion capture. Η selfie camera έχει αισθητήρα 25ΜΡ με f/2.0. Η μπαταρία του Honor View 20 έχει χωρητικότητα 4.000 mAh και φορτίζει στα 5V/4,5A. Από το 0 ως το 55% σε μόλις 30 λεπτά. Τρέχει Android 9 Pie, κάτω από το Magic UI 2, διαθέτει υποδοχή για ακουστικά και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος. Επιπλέον είναι εφοδιασμένο με dual-band GPS και τριπλή κεραία Wi-Fi. Η τιμή για το μοντέλο των 6GB/128GB θα κοστίζει €569 ενώ αν θέλετε περισσότερα, δηλαδή 8GB/256GB θα πρέπει να πληρώσετε  €649. Οι χρωματικές επιλογές είναι κόκκινο, μπλέ και μαύρο. 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*