Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημα αποκαλυπτήρια για το OnePlus 7T Pro (video)

To OnePlus 7T Pro παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα και εκτός των άλλων οι υποψήφιοι αγοραστές θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τη McLaren Edition, το εξωτερικό της οποίας είναι εμπνευσμένο από τη θρυλική εταιρεία του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Στο εσωτερικό της συσκευής υπάρχει το Snapdragon 855+ chipset που χάρη στις υψηλότερες ταχύτητες χρονισμού υπόσχεται έως και 15% υψηλότερες επιδόσεις στον τομέα των γραφικών.

Υπάρχει μία και μοναδική επιλογή μνήμης RAM/ αποθηκευτικού χώρου, δηλαδή 8GB/256GB (UFS 3.0) και για όσους επιθυμούν 12GB RAM, η McLaren Edition αποτελεί μονόδρομο. Επιπλέον, υπάρχει υποστήριξη για Warp Charge 30T και η συγκεκριμένη έκδοση είναι 23% ταχύτερη σε σχέση με τον φορτιστή των 30W που συνόδευε τα OnePlus 7.


Η 16MP pop-up selfie camera δεν έχει αλλάξει, μόνο η τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος διαθέτει ένα νέο χαρακτηριστικό, το macro mode, ίδιο με αυτό του 7T. Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 7T Pro θα τρέχουν λειτουργικό OxygenOS 10, που βασίζεται στο Android 10. Μάλιστα η McLaren Edition θα έχει ορισμένες αποκλειστικότητες όπως wallpapers, icons και notifications που φωτίζουν τα πλάγια της οθόνης.

Το OnePlus 7T Pro θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη από 17 Οκτωβρίου 2019, με προτεινόμενη τιμή λιανικής €760. Η McLaren Edition θα κυκλοφορήσει στις 5 Νοεμβρίου και θα κοστίζει €860.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*