Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημα αποκαλυπτήρια για το Samsung Galaxy Z Flip (trailer)

Έπειτα από αρκετές εβδομάδες διαρροών η Samsung ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα το Galaxy Z Flip, το νέο της αναδιπλούμενο smartphone. Η Dynamic AMOLED οθόνη του έχει μέγεθος 6,7'', όταν διπλώνει το σχήμα του είναι τετράγωνο και στο πίσω μέρος του υπάρχει μια μικρή οθόνη μεγέθους 1,1'' για ειδοποιήσεις. Επιπλέον, όταν είναι διπλωμένο μπορείτε να τραβήξετε selfies.

Η ανάλυση της οθόνης είναι 2.636 x 1.080 και είναι εφοδιασμένο με αρμό τριών θέσεων, για να παραμένει ανοικτό σε τρεις διαφορετικές γωνίες. Η κάμερα στο εμπρός μέρος έχει ανάλυση 10MP, με διάφραγμα F/2,4. Στο πίσω μέρος υπάρχουν δύο κάμερες. Μία ευτυγώνια στα 12MP με διάφραγμα F/1,8 οπτική σταθεροποίηση εικόνας και ψηφιακό zoom έως 8Χ. Η δεύτερη κάμερα είναι υπερευρυγώνια επίσης στα 12MP. Έχει διάφραγμα F/2,2 και οπτική γωνία 123 μοιρών.




Η Samsung ενημερώνει, δίχως να δίνει λεπτομέρειες, ότι στο εσωτερικό του smartphone υπάρχει επεξεργαστής 7nm, 64-bit octa-core Snapdragon 855 Plus. Ακόμα συνοδεύεται από 8GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου και τρέχει λειτουργικό Android 10 με One UI 2.0. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3.300 mAh. Υποστηρίζονται ασύρματη αλλά και ταχεία φόρτιση.



To Galaxy Z Flip θα είναι διαθέσιμο από 14 Φεβρουαρίου σε τρεις χρωματιμούς. Mirror Black, Mirror Purple και Mirror Gold. Η προτεινόμενη τιμή λιανικής από τη Samsung είναι €1.500.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*