Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημη ανακοίνωση για το LG V30

*
Η LG αποκάλυψε το τρίτο μοντέλο της σειράς “V” στην κατηγορία των smartphones, το V30. Η συσκευή έρχεται φορτωμένη υποσχέσεις ιδίως για την διπλή κάμερα στο πίσω μέρος του και το τι μπορεί αυτή να προσφέρει. Η συσκευή έρχεται με οθόνη OLED FullVision 6 ιντσών, ανάλυσης 2880x1440, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 835 και 4GB RAM. Πλέον βρίσκουμε διπλή camera στην πλάτη της συσκευής (μια 16MP και ακόμα μια 13MP με ευρύ φακό), μπροστινή camera 5MP, επίσης με ευρύ φακό, αποθηκευτικό χώρο 64 και 128GB, υποδοχή κάρτας microSD έως 2TB και μπαταρία 3,300mAh.



Η LG υπόσχεται κορυφαίες επιδώσεις σε video με την τεχνολογία Cine Video, που επιτρέπει να τραβήξετε video “σαν επαγγελματίας”, με πολύ καλύτερη χρωματική απόκριση από ότι συνήθως και έχοντας μερικές επιπλέον ευκολίες, όπως ηλεκτρονική σταθεροποίηση εικόνας και υβριδική αυτόματη εστίαση. Το σίγουρο είναι πως με τα πολύ μικρά περιθώρια γύρω από όλες τις πλευρές της οθόνης, κερδίζει με την όψη του. Το LG V30 αναμένεται στη Νότιο Κορέα στις 21 Σεπτεμβρίου, κάνοντας λίγο αργότερα την εμφάνισή του και στις υπόλοιπες αγορές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*