Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημη ανακοίνωση των Samsung Gear Fit 2 και Gear IconX

Η Samsung συνεχίζει την επέκτασή της στην αγορά των fitness wearables, παρουσιάζοντας τα νέα Gear Fit2 και Gear IconX. Το Gear Fit2 διαθέτει ενσωματωμένο GPS και αισθητήρα καρδιακών παλμών, που προσφέρουν ακριβείς, αξιόπιστες καταγραφές και μετρήσεις για το πρόγραμμα fitness, ενώ παράλληλα παρέχουν άμεση ενημέρωση σχετικά με την προπόνηση του χρήστη. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν κυρτή έγχρωμη οθόνη αφής 1.5 ιντσών, τεχνολογίας Super AMOLED, λειτουργία Auto Activity Tracking, εύκολη μεταφορά δεδομένων μεταξύ της εφαρμογής S Health και άλλων επιλεγμένων εφαρμογών fitness, ενώ προσφέρει "Step Challenges" και αυτόνομο music player.

Τα Gear IconX είναι ακουστικά-ψείρες χωρίς καλώδιο που μπορούν να καταγράφουν τις πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα άσκησης και παρέχουν στους χρήστες ενημέρωση σχετικά με τις επιδόσεις τους στο τρέξιμο. την καταγραφή των δεδομένων των προγραμμάτων fitness, όπως η απόσταση, η ταχύτητα, η διάρκεια, ο καρδιακός παλμός και οι θερμίδες που καίγονται, ενώ συγχρονίζονται εύκολα με την εφαρμογή S Health. Περιλαμβάνουν επίσης τη λειτουργία Voice Guide που παρέχει άμεση φωνητική ενημέρωση για την πρόοδο προπόνησης του χρήστη, δίνοντας του τη δυνατότητα να ακούει μουσική αυτόνομα. Τέλος, έρχεται με Bluetooth και εσωτερική μνήμη που μπορεί να αποθηκεύσει έως και 1.000 MP3s, οι χρήστες μπορούν απλά να πατήσουν τα ακουστικά για να διαλέξουν εύκολα μουσική.

Τόσο το Gear Fit2 όσο και τα Gear IconX έχουν βελτιστοποιηθεί για να ωφελήσουν τον χρήστη ανάλογα με το επίπεδο της φυσικής του κατάστασης, είτε προπονείται για ένα μαραθώνιο είτε κάνει την καθημερινή βόλτα στη γειτονιά του. Τα Gear Fit2 και Gear IconX θα είναι διαθέσιμα στο 3ο τρίμηνο του 2016 σε Ελλάδα και Κύπρο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*