Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημη αποκάλυψη για το Index VR headset της Valve

*
Μετά από φήμες και φήμες, η Valve ανακοίνωσε τελικά το δικό της VR headset, ονόματι Valve Index. Η συσκευή κυκλοφορεί στις 28 Ιουνίου, με το headset να προσφέρει οθόνη LCD ανάλυσης 1440x1600 σε κάθε μάτι, ακουστικά που προσαρμόζονται εύκολα στο χρήστη και υποσχέσεις για συνολικά μεγάλη άνεση όταν το φοράτε. Για να ανιχνεύσει την κίνησή σας χρησιμοποιεί το Base Station 2.0 για μεγάλη ακρίβεια και μεγάλο οπτικό πεδίο. Ότι VR game έχετε αγοράσει από το Steam είναι κανονικά συμβατό με το headset, το οποίο κοστίζει συνολικά 999 δολάρια για να αποκτήσετε τα πάντα. Ανάμεσα σε όλα και τα χειριστήριά του, που μοιάζουν αρκετά με αυτά της Oculus, όμως προσθέτουν finger tracking και αισθητήρες πίεσης. Βρείτε περισσότερα στο επίσημο site.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*