Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημη αποκάλυψη του Razer Phone

*
Πλέον η Razer εισέρχεται και επίσημα στο χώρο των smartphones με το Razer Phone. Απλό όνομα μεν, με δυνατά χαρακτηριστικά δε. Πιο συγκεκριμένα, το Razer Phone διαθέτει οθόνη 5,7 ιντσών QHD IGZO LCD στα 120Hz, με UltraMotion για την εξάλειψη του tearing ή του lag ακόμα και σε υψηλά frame rates. Όπως όλα τα προηγμένα Android smartphones, έτσι και αυτό της Razer χρησιμοποιεί τον Snapdragon 835 που σε συνδυασμό με τα 8GB RAM υπόσχεται καλύτερες επιδόσεις.



Σε επίπεδο κάμερας η εταιρεία προσφέρει dual setup στα 12MB, με f/1.75 και f/2.6 aperture, Seamless Zoom, dual tone και dual LED flash, με την εμπρόσθια κάμερα να φτάνει τα 8MP. H χωρητικότητα του κινητού είναι στα 64GB (με δυνατότητα επέκτασης) και μπαταρία στα 4,000mAh. Τέλος, το τηλέφωνο έχει μέγεθος 158,77x77,8mm και ζυγίζει 197 γραμμάρια, ενώ αναμένεται να διατεθεί στις 17 Νοεμβρίου έναντι του ποσού των 699 ευρώ. Μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση μέσω του παρακάτω trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*