Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημη αποκάλυψη του νέου Surface Pro

*
Μπορεί να έχει περάσει περισσότερος καιρός από το επιθυμητό για την ανακοίνωση του διάδοχου του Surface Pro 4, όμως φαίνεται πως η Microsoft έκανε μια αρκετά καλή δουλειά με το νέο Surface Pro. Η εταιρεία δήλωσε πως η μπαταρία του νέου Pro για video playback αυξήθηκε από τις 9 στις 13,5 ώρες, ενώ βελτίωση υπάρχει επίσης τόσο στο χρονική διάρκεια του standby, όσο και στα διάφορα μικροπροβληματάκια που υπήρχαν κατά την εισαγωγή του στο sleep mode. Βελτιώσεις έχει και το Surface Pen με την ευαισθησία να έχει τετραπλασιαστεί στα 4096 επίπεδα πίεσης και το latency να έχει μειωθεί στα 21ms. Από εξωτερικής άποψης το νέο Surface Pro θυμίζει αρκετά τον προκάτοχό του με τη διαφορά ότι η Microsoft έχει αφαιρέσει τους αεραγωγούς στα μοντέλα m3 και i5, ενώ η εταιρεία ισχυρίζεται πως το μοντέλο i7 είναι σχεδόν αθόρυβο στα 18dB.



Οι προ-παραγγελίες για το νέο Surface Pro 5 ξεκινούν σήμερα (23 Μαΐου) με την τιμή εκκίνησης να έχει οριστεί στα 799 δολάρια, ενώ τα χρώματα στα οποία μπορείτε να το προμηθευτείτε είναι τα cobalt blue, burgundy, platinum και grey. Στη συνέχεια μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το νέο Surface Pro μέσω του παρακάτω video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*