Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημη διαρροή των χαρακτηριστικών του HTC U12+

*
Χάρη σε μία νέα διαρροή από την ίδια την εταιρεία, δόθηκαν στη δημοσιότητα και επίσημα, τα χαρακτηριστικά του HTC U12+. Η νέα ναυαρχίδα της εταιρείας που εδρεύει στην Ταϊβάν θα έχει οθόνη αναλογίας 18:9, χωρίς εγκοπή, με ανάλυση WQHD+ και τιμή €780. Ο τύπος της οθόνης θα είναι Super LCD6 και το μέγεθός της 6''. Στην καρδία του θα χτυπάει το chipset Snapdragon 845 και η μπαταρία της συσκευής θα έχει χωρητικότητα 3.500 mAh. Στο πίσω μέρος θα έχει διπλή κάμερα, μία στα 12 MP με UltraPixel sensor και f/1,75 aperture και μία 16 MP. Η selfie camera θα έχει ανάλυση 8MP και f/2.0 aperture. Περισσότερες λεπτομέρειες στις 23 Μαΐου, οπότε και θα πραγματοποιηθούν τα επίσημα αποκαλυπτήρια της συσκευής.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*