Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημη η σειρά Moto G7 της Μotorola, αρχές Μαρτίου στην Ελλάδα

*
H Motorola αποκάλυψε στο πλαίσιο ειδικού event στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας τη νέα σειρά smartphones Moto G7 για τη μεσαία κατηγορία. Τα μοντέλα της σειράς είναι 4 και το κορυφαίο εξ αυτών είναι το Moto G7 Plus με οθόνη 6,2 ιντσών, ανάλυση Full HD+, μικρή εγκοπή στο επάνω μπροστινό μέρος, οκταπύρηνος επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 636, μνήμη 4GB και αποθηκευτικό χώρο 64GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD. Η πίσω κάμερα είναι διπλή με ανάλυση 16MP, διάφραγμα f1.7, οπτικό σταθεροποιητή και υποστήριξη τεχνητής νοημοσύνης. Η selfie came του έχει ανάλυση 12MP, ο ήχος βγαίνει από δύο ηχεία και η μπαταρία του μοντέλου έχει χωρητικότητα 3000mAh. Η τιμή του αναμένεται στη χώρα μας στα €329.



Το βασικό μοντέλο της σειράς είναι το Moto G7 που έχει επίσης οθόνη 6,2 ιντσών, μικρό notch, οκταπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 632, 4GB RAM, 64GB αποθηκευτικό χώρο (επεκτάσιμο μέσω microSD), πίσω κάμερα 12MP, selfie cam 8MP και μπαταρία με χωρητικότητα 3000mAh. Η τιμή του αναμένεται στη χώρα μας στα €269.



Το τρίτο μοντέλο είναι το Moto G7 Power με μπαταρία 5000mAh, οθόνη 6.2 ίντσες με ανάλυση HD+, οκταπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 632, μνήμη 4GB, 64GB αποθηκευτικό χώρο (επεκτάσιμο μέσω microSD), πίσω κάμερα στα 12MP και selfie cam στα 8MP. Η τιμή του αναμένεται στη χώρα μας στα €219.



Το τέταρτο μοντέλο είναι το Moto G7 Play, με οθόνη 5.7 ιντσών, 2GB μνήμη, αποθηκευτικό χώρο 32GB, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 632, πίσω κάμερα στα 13MP, selfie came στα 8MP. Η τιμή του αναμένεται στη χώρα μας στα €169.



Και τα 4 μοντέλα «φορούν» Android 9.0 με όλες τις σχετικές ενημερώσεις της Google και αναμένονται στην ελληνική αγορά στις αρχές Μαρτίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*