Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημη παρουσίαση των Google Pixel 4 και Google Pixel 4XL (video)

Η Google παρουσίασε και επίσημα τα Google Pixel 4 και Google Pixel 4XL, με οθόνη 90Hz, τεχνολογία motion sense και διπλή κάμερα. Το μέγεθος της OLED οθόνης του Google Pixel 4 είναι 5,7” με ανάλυση 1080p+ ενώ εκείνης του XL 6,3” με ανάλυση QHD+. Επιπλέον, για σκοπούς εξοικονόμησης μπαταρίας η οθόνη θα τρέχει στα 60Hz όταν η συσκευές δεν χρησιμοποιούνται.

Ο βασικός αισθητήρας της κάμερας έχει ανάλυση 12MP με Dual Pixel autofocus. Η κάμερα είναι επίσης εφοσιασμένη με optical και electronic image stabilization και στα χαρακτηριστικά της προσθέστε 1,4µm pixels και bright f/1,7 aperture. Από την άλλη, ο τηλεφακός είναι νέα προσθήκη στις συσκευές Pixel και έρχεται με αισθητήρα 16MP sensor (1,0µm) συν OIS και EIS. Η βασική κάμερα έχει επίσης δυνατότητα καταγραφής video 4K στα 30fps και σε slow-motion στα 120fps με ανάλυση 1080p. Όσον αφορά τη selfie camera, η ανάλυσή της είναι 8MP και το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της είναι ο αισθητήρας βάθους που χρησιμοποιείται από τη λειτουργία face unlock.




Η μπαταρία του Pixel 4 έχει χωρητικότητα 2.800mAh ενώ εκείνη του XL 3.700mAh. Και στις δυο περιπτώσεις υποστηρίζεται ταχεία φόρτιση στα 18W μέσω USB. Ακόμα είναι δυνατή η χρήση του ασύρματου φορτιστή Qi , που ενεργοποιεί το Ambient Mode και μετατρέπει το τηλέφωνο σε smart display.

Στο εσωτερικό και των δύο συσκευών υπάρχει το Snapdragon 855 (non-plus) chipset και συνοδεύεται από 6GB RAM. Το βασικό μοντέλο έχει 64GB αποθηκευτικού χώρου, με μία και μοναδική επιλογή για αναβάθμιση στα 128GB. Υποδοχή για microSD δεν υπάρχει. Αντί αυτής η Google έχει επιλέξει το συνήθη συνδυασμό nano-SIM και eSIM.

Υπάρχει πιστοποίηση κατά IP68, ενώ οι λάτρεις της μουσικής θα χαρούν διαβάζοντας οτι υπάρχουν στερεοφωνικά ηχεία. Τα Pixel 4 smartphones θα είναι διαθέσιμα στην Ευρώπη απο 24 Οκτωβρίου 2019.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*