Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημο: Η Huawei πούλησε το κομμάτι της Honor

*
Το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών επιβεβαιώθηκε και πλέον η Huawei ανακοίνωσε και επίσημα πως πουλάει το κομμάτι της Honor. Νέος ιδιοκτήτης του brand είναι η Shenzhen Zhixin New Information Technology Co., Ltd., η οποία και υπέγραψε τη σχετική συμφωνία με την Huawei Investment Holdings Co., Ltd. Οι δύο πλευρές δεσμεύονται για την προστασία και υποστήριξη των καταναλωτών, του δικτύου διανομής, των συνεργατών και των υπαλλήλων της Honor, ενώ η ιδιοκτησιακή αυτή αλλαγή δεν θα αλλάξει τα πλάνα ανάπτυξης της εταιρείας, καθώς και το διοικητικό συμβούλιο. Η νέα ιδιοκτήτρια εταιρεία δημιουργήθηκε από ένα γκρουπ εταιρειών και πλέον θα έχει κάθε έλεγχο στο τι συμβαίνει στην Honor. Μένει πλέον να δούμε τι επιφυλάσσει η επόμενη μέρα για το νεανικό brand.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*