Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημο: Στις 29 Ιουλίου το λανσάρισμα της Huawei P50 Series

*
Η Huawei μίλησε επιτέλους επίσημα και επιβεβαίωσε την διοργάνωση ενός launch event για τα μοντέλα της Huawei P50 Series. Ο CEO της Huawei, Richard Yu, τόνισε δε πως αυτή η κυκλοφορία θα σημάνει και το λανσάρισμα μιας νέας εποχής για τη φωτογραφία στα κινητά. Προς το παρόν υπήρχαν μόνο φήμες, αλλά πλέον έχουμε ξεκάθαρη εικόνα του τι να περιμένουμε και πότε. Οι φήμες αναφέρουν πως το Huawei P50 θα κυκλοφορήσει με LTE-only έκδοση και Snapdragon 888 chipset και μένει να δούμε τι θα συμβεί με τα του λειτουργικού και του Harmony OS 2.0. Σε μία αναφορά που έχει γίνει τονίζεται ταχεία φόρτιση στα 66W, ενώ κάποιες άλλες φήμες μιλούν για αισθητήρα 1 ίντσας της Sony, καθώς και 1/1.18’’ αισθητήρα για ευρείες λήψεις. Περισσότερα τις επόμενες μέρες λοιπόν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*