Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημο: Στις 7 Αυγούστου το Unpacked Event της Samsung για το Galaxy Note 10

*
Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα πως το επόμενο Unpacked event της θα λάβει χώρα στις 7 Αυγούστου στο Barclay’s Center της Νέας Υόρκης, όπου και θα αποκαλυφθεί πλήρως το Galaxy Note 10. Το νεότερο phablet της εταιρείας θα έχει ως κύριο χαρακτηριστικό το S-Pen, που πρωταγωνιστεί και στο σχετικό teaser που δημοσιεύτηκε ήδη.

Στο συγκεκριμένο εικαστικό, πέραν από το stylus υπάρχει και ένας φακός κάμερας, ρίχνοντας λίγο ακόμη λάδι στη φωτιά περί της single μπροστινής κάμερας που θα βρίσκεται στην οθόνη στη λογική του Galaxy S10 που κυκλοφόρησε πριν από μερικούς μήνες. Οι φήμες αναφέρουν ακόμη την ύπαρξη 3.5mm headphone jack, δύο διαφορετικές εκδόσεις της συσκευής στις 6.28 και 6.75 ίντσες, καθώς και την ανακοίνωση 5G εκδόσεων.


Μένει πλέον να δούμε αν στην ίδια εκδήλωση θα μάθουμε περισσότερα και για το Samsung Galaxy Fold που έχει ήδη καθυστερήσει να κυκλοφορήσει και έχουμε χάσει τα νέα του εδώ και μερικές εβδομάδες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*