Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημο πλέον: Η OnePlus μπαίνει στο χώρο των τηλεοράσεων με την OnePlus TV (video)

*
Μετά από αρκετές εβδομάδες φημολογίας, η OnePlus ανακοίνωσε επίσημα την είσοδό της στο χώρο των τηλεοράσεων με την OnePlus TV. Πρόκειται για μια συσκευή με QLED panel, διαγώνιο 55 ιντσών, μοντέρνο σχεδιασμό και αρκετά λεπτά περιθώρια. Υποστηρίζει quantum dot color, Dolby Vision και HDR10+, ενώ η εταιρεία σημειώνει πως θα έχει τις καλύτερες επιδόσεις από όλους τους ανταγωνιστές σε αυτήν την κατηγορία. Το ηχείο υποστηρίζει Dolby Atmos και η σχετική μπάρα βρίσκεται στο κάτω μέρος της τηλεόρασης, ενώ στο ακριβότερο μοντέλο κρύβεται πίσω της όταν δεν χρησιμοποιείται.

Το λειτουργικό που χρησιμοποιεί είναι Android TV και συνεργάζεται με OnePlus smartphones, υποστηρίζοντας και Google Assistant και Alexa. Η OnePlus TV θα κυκλοφορήσει αρχικά στην Ινδία με τιμή κοντά στα 1000 δολάρια, ενώ η σχετική έκδοση με το κινούμενο ηχείο κοστίζει περί τα 1400 δολάρια.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*