Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημο το OnePlus 2

Αποκαλύφθηκε ο διάδοχος του OnePlus One, που λέγεται βέβαια OnePlus 2. Έχει μεταλλικό σασί από κράμα αλουμινίου, ακόμη και μεταλλικά πλήκτρα και θα διατεθεί σε εκδόσεις των 16GB ($329) και 64GB ($389). Όποιος προτιμά κάποια άλλη υφή στη συσκευή, μπορεί να επιλέξει καλύμματα που η εταιρεία ονομάζει StyleSwap, με διαφορετικό φινίρισμα, όπως από μπαμπού. Ως προς το τεχνικό μέρος της υπόθεσης, η συσκευή χρησιμοποιεί επεξεργαστής Snapdragon 810, έχει, ανάλογα με την περίπτωση, 3GB ή 4GB RAM, κάμερες των 13MP και 5MP, με την πρώτη μάλιστα να έχει οπτική σταθεροποίηση, laser focus αλλά και δυνατότητα εγγραφής σε ανάλυση 4K. Δεν λείπει ούτε ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων που, κατά την εταιρεία, λειτουργεί πιο γρήγορα από το TouchID της Apple στο iPhone 6, θύρα USB Type-C και θέση για δύο κάρτες SIM.



Προφανώς και υποστηρίζει 4G, ενώ όλα τρέχουν με τη βοήθεια μπαταρίας με χωρητικότητα 3300mAh. Χρησιμοποιείται το OxygenOS που δεν είναι παρά παραλλαγή του Android 5.1 Lollipop. Ελπίζουμε πάντως να μη θέλετε NFC μιας και δεν περιλαμβάνεται με το σκεπτικό πως οι περισσότεροι χρήστες δεν το χρησιμοποιούν.



Χωρίς πρόσκληση, σε πρώτη φάση τουλάχιστον, δεν μπορεί να αγοραστεί η συσκευή, αλλά η OnePlus υπόσχεται ότι η φετινή διαδικασία θα είναι απλούστερη και πως η διάθεση θα ξεκινήσει σε αρκετές αγορές από την 11η Αυγούστου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*