Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημο το Samsung Galaxy A21s

*
Ύστερα από πολλές διαρροές, το Samsung Galaxy A21s αποκαλύφθηκε επίσημα. Ο σχεδιασμός του είναι παρόμοιος με αυτόν του Galaxy A21, διαθέτει όμως καλύτερο camera setup, περισσότερες επιλογές μνήμης RAM και μεγαλύτερη μπαταρία, συγκεκριμένα στα 5.000mAh.

Η οθόνη του κινητού είναι 6,5 ιντσών HD+ AMOLED Infinity-O. Η εμπρόσθια κάμερα (selfie camera) είναι στα 13MP με 20:9 aspect ratio. Στο πίσω μέρος βρίσκουμε μια κάμερα 48MP, μια στα 8MP (ultrawide) και δυό κάμερες 2MP, η μια για πληροφορίες βάθους και η άλλη για macro shots. Στο πίσω μέρος βρίσκεται επίσης ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων.


Στο εσωτερικό του Samsung Galaxy A21s υπάρχει ένα octa core CPU στα 2.0 GHz μαζί με μνήμη RAM 3GB/4GB/6GM και χωρητικότητα 32GB/64GB. Η τιμή του θα ξεκινά από τα 200€ και θα κυκλοφορήσει στις 19 Ιουνίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*