Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημο το νέο Samsung Galaxy A10

*
Η Samsung ανακοίνωσε τα Samsung Galaxy A30 και Samsung Galaxy A50 κατά τη διάρκεια του MWC 2019 και πλέον παρουσίασε και το Samsung Galaxy A10 που θα πλαισιώνει τα φετινά μοντέλα της σειράς. Η νέα συσκευή φέρει τα βασικά χαρακτηριστικά, όπως έναν Exynos 7882, 2GB μνήμης RAM και μια κάμερα (13 MP f/1.9) στο πίσω μέρος της. Η οθόνη Infinity-V 6 του είναι ένα HD+ panel 6,2 ιντσών. Ο επεξεργαστής του διαθέτει δύο πυρήνες στα 1.35 GHz και 6 ακόμα Cortex-A53 units, επίσης στα 1.35 GHz. Η χωρητικότητα του A10 είναι στα 32 GB, μπορεί όμως να επεκταθεί μέχρι και 512 GB επιπλέον μέσω microSD. Η εμπρόσθια κάμερα του είναι στα 5MP, ενώ η μπαταρία του στα 3,400 mAh και το λογισμικό του το Android Pie. Θα κυκλοφορήσει σε μαύρο, μπλε και κόκκινο χρώμα στα μέσα του Μαρτίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*