Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επανήλθαν στο Microsoft store τα Huawei Matebook laptops

*
Δεν έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από τότε που σας ενημερώσαμε οτι η Microsoft απέσυρε όλα τα Huawei Matebook laptops από το online store της και τώρα, αυτά είναι και πάλι διαθέσιμα. Μέσω μιας σύντομης δήλωσης εκπροσώπου της αμερικανικής εταιρείας ανακοινώθηκε πως όλος ο κατάλογος των συσκευών της Huawei είναι ξανά διαθέσιμος μέσω του Microsoft Store, μέχρι όμως εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Αυτό σημαίνει πως δεν θα υπάρξει ανανέωση του στοκ. Επίσης λέγεται οτι η Huawei ετοιμάζόταν να ανακοινώσει ένα νέο laptop κατά τη διάρκεια της CES Asia που πραγματοποιήθηκε πριν μια εβδομάδα, όμως αναγκάστηκε να ακυρώσει τα πλάνα της, λόγω των κυρώσεων που της έχουν επιβληθεί από την αμερικανική κυβέρνηση.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*