Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επεκτείνεται η σειρά Galaxy A της Samsung

*
Η σειρά Galaxy A επεκτείνεται συνεχώς, με τη Samsung να ανακοινώνει τα Galaxy A60 και A40. Το Galaxy A60 είναι παρόμοιο σχεδιαστικά με το A8 και διαθέτει punch hole display, ενώ το A40, είναι ουσιαστικά το M30, με διαφορετικό όμως όνομα μιας και η σειρά M δεν θα κυκλοφορήσει στην αγορά της Κίνας. Το Galaxy A60 διαθέτει οθόνη LCD Infinity-O μεγέθους 6,3'' με ανάλυση FHD+. Στην πάνω αριστερή γωνία υπάρχει punch hole που φιλοξενεί την 32MP selfie κάμερα. Στο πίσω μέρος η κύρια κάμερα είναι εφοδιασμένη με αισθητήρα 32MP f/1,7. Ο δευτερεύον, υπερευρυγώνιος, έχει χαρακτηριστικά 8MP f/2,2 και υπάρχει επιπλέον, αισθητήρας βάθους στα 5MP. Ακριβώς από κάτω βρίσκεται το LED flash και ο αισθητήρας ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων. Στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκομε το Snapdragon 675 chipset, με 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3.500 mAh.



Το Galaxy A40 έχει οθόνη Super AMOLED FHD+ Infinity-U μεγέθους 6,4''. Η κάμερα στο μπρος μέρος έχει ανάλυση 16MP. Στο πίσω μέρος της συσκευής η κύρια κάμερα έχει χαρακτηριστικά 13MP f/1,9 και συνοδεύεται από μια ευρυγώνια στα 5MP f/2,2 και αισθητήρα βάθους στα 5MP. Βασίζεται στο Exynos 7904 SoC chipset, έχει 6GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 5.000 mAh και υποστηρίζει ταχεία φόρτιση στα 15W. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*