Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιβεβαιώθηκαν οι Logitech G29 και Logitech G290

Κατόπιν έντονης φημολογίας και διαρροής πληροφοριών, η Logitech επιβεβαίωσε ότι η τιμονιέρα Logitech G29 βρίσκεται ήδη στο στάδιο παραγωγής. Πρόκειται για το περιφερειακό που θα συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία των G25 και G27, της οποίας αποτελεί εξέλιξη και θα είναι συμβατό με PlayStation 3, PlayStation 4 και PC. Θα έχει dual-motor force feedback με anti-backlash helical gearing, λεβιέ ταχυτήτων καλυμμένο με δέρμα, gear shift indicator, φώτα LED και πετάλια από ανοξείδωτο ατσάλι. Η διάθεσή της θα ξεκινήσει τον προσεχή Ιούλιο.



Παράλληλα, όσον αφορά την υποστήριξη προς τη G29, ήδη ο game director του DriveClub Paul Rustchynsky με σχετικό post στο Twitter επιβεβαίωσε ότι το παιχνίδι θα υποστηρίζει τη νέα τιμονιέρα από την ημέρα που αυτή θα λανσαριστεί.


Βεβαίως, οι κάτοχοι Xbox One δεν θα μείνουν παραπονεμένοι μιας και ταυτόχρονα ανακοινώθηκε η Logitech G920 που θα λανσαριστεί τον Οκτώβριο. Η τιμή τόσο της G29 όσο και της G920 θα είναι $399.99, μάλλον απαγορευτική για τα περισσότερα πορτοφόλια, παρόλα αυτά στα ίδια επίπεδα με τα αντίστοιχα top-end περιφερειακά που προσφέρει η ανταγωνίστρια Thrustmaster.



Επιπρόσθετα για την G920 θα κυκλοφορήσει, ως προαιρετικό add-on, ένα Driving Force Shifter, δηλαδή ένα manual gear stick έξι ταχυτήτων με push-down reverse, με τιμή $59.99. Στη συνέχεια του άρθρου μπορείτε να παρακολουθήσετε τα νέα προϊόντα σε δράση.












 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*