Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες για Apple event στις 9 Σεπτεμβρίου

Όπως είχε προβλεφθεί από τις αρχές του μήνα, η Apple αναμένεται να πραγματοποιήσει media event την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου που θα λάβει χώρα στο Bill Graham Civic Auditorium στο San Francisco (California). Η παραπάνω πληροφορία επιβεβαιώνεται από την Alyssa Bereznak της Yahoo, η οποία δημοσίευσε εικόνες από τις σχετικές προσκλήσεις που εστάλησαν το απόγευμα της Πέμπτης. Στην εν λόγω εκδήλωση αναμένεται η παρουσίαση των iPhone 6S και iPhone 6S Plus, όπου σύμφωνα με φήμες θα ενσωματώνουν ενισχυμένο σασί (κατασκευασμένο από αλουμίνιο 7000 series), Force Touch, επεξεργαστή A9, 2GB RAM και βελτιωμένη κάμερα.



Επιπλέον, είναι πολύ πιθανό να εμφανιστεί και η επόμενη γενιά Apple TV, η οποία θα αποτελεί πλήρη ανασχεδιασμό του hardware που είχε προσφέρει η εταιρεία από τις αρχές του 2012, ενώ λίγο μετά το τέλος της εκδήλωσης θα αποκαλυφθούν και οι ημερομηνίες για τα iOS 9 και watchOS 2. Τέλος, η Apple δεν έχει επιβεβαιώσει αν η εκδήλωση θα μεταδοθεί μέσω livestream, αλλά είναι πιθανό να υπάρξει σχετική ανακοίνωση λίγες μέρες πριν από το event.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*