Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιβεβαιώθηκε ο Kirin 990 για το Honor V30, καθώς και η τιμή του

*
Το Honor V30 και το Honor V30 Pro αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις 26 Νοεμβρίου και λίγο πριν από αυτό, η κινεζική κατασκευάστρια εταιρεία επιβεβαίωσε την ενσωμάτωση του Kirin 990 chipset. Οι δύο εκδόσεις της συσκευής θα έχουν όλα τα νεότερα χαρακτηριστικά, ενώ η V30 series θα κυκλοφορήσει και με υποστήριξη για 5G δίκτυα. Πέραν αυτού, μια εικόνα που εντοπίστηκε σε κατάστημα επιβεβαιώνει την τιμή του Honor V30 που θα είναι στα CNY 4.999, δηλαδή κάπου κοντά στα 645 ευρώ. Μάλιστα, επιβεβαιώνει και ένα χαρακτηριστικό που αναμένουμε να μάθουμε τι ακριβώς είναι και ονομάζεται Matrix Camera.

Οι διαρροές μέχρι στιγμής αναφέρουν για το V30 8GB RAM, 256GB αποθηκευτικό χώρο, Android 10 και Full HD+ οθόνη. Περισσότερα σε λίγες ώρες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*