Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιπλέον ενδείξεις για τέσσερα νέα μοντέλα iPhone

*
Πολύ πιθανό η Apple να ετοιμάζεται να λανσάρει μια νέα έκδοση του φορτιστή MagSafe. Η πληροφορία προέρχεται από ένα FCC listing για ένα νέο "Magnetic Charger" με αριθμό μοντέλου A2548, που δείχνει σχεδόν ίδιος με τον υπάρχοντα φορτιστή της Apple, τον A2140. Αυτός έχει δοκιμαστεί με μια ποικιλία συσκευών, περιλαμβανομένων όπως αναφέρεται τεσσάρων "New Phone" και είναι κάτι παραπάνω βέβαιο πως πρόκειται για τα επερχόμενα iPhone 13. Πολύ πιθανό ο νέος φορτιστής να είναι συμβατός τόσο με τα iPhone 12, όσο και με τη σειρά που θα αποκαλύψει η εταιρεία μέσα στις επόμενες ημέρες.

Υπάρχει επίσης ένα διάγραμμα που δείχνει τη συσκευή να φορτίζει ένα ζευγάρι AirPods, κάτι που ναι μεν είναι εφικτό με το υπάρχον μοντέλο MagSafe, όμως αυτό δεν "συνδέεται" μαγνητικά με τη θήκη των ακουστικών, όπως συμβαίνει με τα νεότερα iPhones.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*