Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επισημοποιήθηκε η παρουσίαση της Huawei Mate 30 Series στις 19 Σεπτεμβρίου

*
Μπορεί η Huawei να κάνει τις πρώτες σημαντικές ανακοινώσεις της στην IFA τις επόμενες μέρες, ωστόσο η Huawei Mate 30 Series θα αποκαλυφθεί επίσημα στις 19 Σεπτεμβρίου στο Μόναχο. Η κινεζική εταιρεία δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter την αποκάλυψη των νέων μοντέλων της μέσω ειδικής εκδήλωσης που θα γίνει στη γερμανική πόλη και με κεντρικό σύνθημα το “Rethink Possibilities”. Το κυκλικό σχήμα στο κάτω μέρος της ανακοίνωσης προφανώς και μαρτυρά ένα αντίστοιχο σχηματισμό στα του camera setup στο πίσω μέρος και για το οποίο έχουν ήδη διαρρεύσει αρκετά σχέδια από κατασκευαστές θηκών.



Σε ότι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, τα Huawei Mate 30 και Huawei Mate 30 Pro θα περιλαμβάνουν το Kirin 990 chipset που θα ανακοινωθεί στην IFA 2019, οθόνη 6.7 ιντσών OLED (για την Pro έκδοση) και έως 55W φόρτιση. Οι φήμες αναφέρουν μάλιστα 40MP shooters στο πίσω μέρος, ενώ το μεγάλο ερωτηματικό μένει το λειτουργικό. Η λογική λέει πως οι νέες συσκευές θα κυκλοφορήσουν με το Android Pie ή το Android 10, αλλά με την κατάσταση ακόμη σε θολό τοπίο, όλα θα πρέπει να τα περιμένουμε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*