Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιστρέφει το Kinect σε Sky TVs

*
H Sky ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Microsoft για να φέρει μια κάμερα βασισμένη στο Kinect στην καινούργια σειρά all-in-one τηλεοράσεών της. Η σειρά των νέων μοντέλων θα έχει Sky TV streaming προεγκατεστημένο. Επιπλέον, θα έχει 21 άλλα entertainment apps στο λανσάρισμα της. Στις νέες τηλεοράσεις θα υπάρχουν ενσωματωμένα 6 ηχεία με υποστήριξη Dolby Vision, HDR 10 και Dolby Atmos. Το όραμα της Sky είναι να έχει μια τηλεόραση η οποία δεν χρειάζεται ούτε Soundbar, ούτε δορυφορική κεραία ή εξωτερικές συσκευές για κανάλια.

Το The Verge αναφέρει σε ρεπορτάζ του πως η Sky σκοπεύει να κυκλοφορήσει μια ξεχωριστή κάμερα για τις τηλεοράσεις, η οποία θα ονομάζεται Sky Glass. Η νέα κάμερα κατασκευάζεται απο τη Microsoft και φαίνεται να χρησιμοποιεί την τεχνολογία του Kinect.


H κάμερα θα επιτρέπει σε χρήστες να παρακολουθούν τηλεόραση μαζί, και να βλέπουν ο ένας τον άλλο μέσω αυτής. Επιπλέον, οι χρήστες θα μπορούν να χειριστούν το βίντεο ενός stream, να το κάνουν Pause ή να το γυρίσουν πίσω, σαν να ήταν όλοι μαζί σε ένα δωμάτιο και είχαν ένα τηλεκοντρόλ.

Η Sky Glass θα είναι συμβατή και με παιχνίδια που υποστηρίζουν τη λειτουργία της. Τέτοια παιχνίδια είναι το Paw Patrol, το Fruit Ninja και άλλα. Τα παιχνίδια φαίνεται να παίζουν ακριβώς όπως λειτουργούσαν και στο Kinect, με την κάμερα να διαβάζει και να αναγνωρίζει τις κινήσεις τους.

Το Kinect πρωτοκυκλοφόρησε για το Xbox 360. Η Microsoft στην προσπάθειά της να εισάγει το Kinect στην αγορά ως must have προϊόν, λάνσαρε όλα τα Xbox One της με Kinect 2.0. Η κίνηση αυτή δεν ήταν καλοδεχούμενη απο τους χρήστες. Τελικά η Microsoft ξεκίνησε να πουλάει φθηνότερα τις κονσόλες Xbox One χωρίς να συμπεριλαμβάνουν Kinect, μέχρι που παράτησε εξ ολοκλήρου την υποστήριξη για το προϊόν. Οι νέες κονσόλες της, Xbox Series X και Xbox Series S, δεν είναι καν συμβατές με το Kinect.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*