Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιτέλους Bluetooth Audio για το Nintendo Switch με το 13.0.0 system update

*
Η Nintendo διέθεσε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα system updates για το Nintendo Switch, το 13.0.0. Η νέα έκδοση του λογισμικού φέρνει αρκετές αλλαγές, με πιο ενδιαφέρουσα αυτήν της υποστήριξης Bluetooth Audio, τη δυνατότητα δηλαδή σύνδεσης ασύρματων ακουστικών με το σύστημα μέσω τεχνολογίας Bluetooth. Το λογισμικό προσφέρει ακόμη μια επιλογή Update Dock στο System Update για να το εκμεταλλευτεί το νέο dock με την θύρα LAN, ενώ αυτό το feature δεν θα υποστηρίζεται για το Nintendo Switch Lite. Η κονσόλα θα μπορεί ακόμη να διατηρεί ενεργή σύνδεση στο διαδίκτυο όσο θα είναι σε Sleep Mode για να μπορεί να κατεβάζει έξτρα περιεχόμενο. Ακόμη, έχουμε αλλαγή στη διαδικασία Calibration των Control Sticks, καθώς και οι χρήστες θα μπορούν πλέον να βλέπουν αν η ασύρματη σύνδεσή τους χρησιμοποιεί 2.4Ghz ή 5GHz μπάντα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*